- Titanic 3D


Som säkert de flesta vet så kommer ju Titanic gå på bio i 3D 4 april biopremiär. Så ska någon av er gå? Även fast jag har sett filmen så vill man ju klart se den i 3D eftersom filmen är grymt bra & verkligen värd att se på bio. Själv kan jag inte gå på premiären för då är jag i lofsdalen men kanske när jag kommer hem därifrån!


- Alvin and the chipmunks 3


Har nyss kollat på Alvin & gänget 3. Jag tyckte den var väldigt söt & ganska bra men 1 är bättre än 3 men den är ganska värd att se fast inte värd att se på bio.. Men den får 3,5 av 5 :)


- Lördag 31 Mars 2012 ♥


Hejsan där! Fråga inget om bilden hahah, men inte min bild för är hos pappa och har inga bilder här så fick bli en ifrån we♥it..

Jag vaknade vid 10 typ, gick upp & klädde på mig & har hostat som fan. Ska nog ta det lungt idag eftersom jag har hosta & vill inte behöva vara sjuk på påsklovet. Justja när jag vaknade såg jag snö ute, f*ck this! Men igår var vi på willys & handla mat, vi handla påskmust blandannat, men vi åt pizza igår & tittade på film. Orkade inte titta på bb igår så får väll titta på datorn sen. Annars dunkar jag musik & ''hänger'' på facebook haha.. Ha en bra dag, Puss&Kram


- Fredag ♥


Hellu, vet att det kommer mycke vattenbilder men har typ inga andra bilder på datorn så just nu får det bli vattenbilder.

Idag har jag varit i skolan, började 08:15 & jag & Julia var dom ända i klassen som var i skolan alla andra var på fair play. Vi hade sv/so först utan lärare, fast vi spelade fotboll ist :/ Det var kul haha.. Sen hade vi idrott, jag hade inte med mig nå saker för är ju förskyld men jag var med ändå för det var bara tennis.. Sen åt vi mat och sen spanskan blev inställd för vi var bara 3 stycken eftersom alla andra var på fair play & fick reda på att min klass vann så grattis till dom :) Snart ska jag väll till pappa? Ska vara där över helgen så ska väll dra vid 4-5 något ;) Jag önskar er en underbar helg & sköt om er ♥


- Olika foton




- Megan and Liz "What Makes You Beautiful" (One Direction Cover)


- Hate this shiiit


Hellu! Kom hem för typ 1 timme sen eller typ 40 minuter sen. Är förskyld som in helvete, åhh hatar att vara förskyld & inte så mysigt om man går runt och snorar. Med dagen började med Nationella prov i matte gick väll okej trorja, sen hade vi engelskaredovisning pinsamt men kul. Vi fick även beröm av lärarna, jag tror att det var som ett muntligt prov eller något. Men sen slutade vi, så vi hade bara två lektioner fast vi hade 2 timmars rast :P Haha så tråkigt jag har, nu märkte jag att jag lyssnar på ''the chipmunks version av Ai se eu te pego.. Heheh. Imorn är det ju fair play för det flesta men inte för mig, jag stannar kvar på skolan. Så bara jag & Julia stannar på skolan & dom andra som inte är med på fair play åker väll och tittar? Men jag är förskyld oså, så jag orkar inte åka med.

Men har ni haft en bra dag då? Jag ska nu titta på 90210 trorja, jag har bara 2 avsnitt kvar buuhuuu... Men ska väll göra lite te till eftersom jag har ont i halsen också.. Stackars mig :(
XOXO - JULIA


- You know i love you


- Happy never after


Hellu :) Idag har jag varit på friskis & Svettis, sådär var det.. Men sen hade vi NO, haha vi ska typ göra ett fordon, jag kom i gruppen med två killar & Julia.. Men hoppas vi vinner heheh.. Sen hade vi spanska & då tittade vi på Bilar 2 på svenska :o, sen hade vi sv/so och sist bild.... Sen tog jag bussen hem och när jag kom in var det äckligt golv eftersom vi ska ha kakel eller vad det heter.. Men sen duschade jag för mår inte bra alls, är jätte förskyld och ont i halsen men går nog ändå till skolan :) Annars har jag tagit lite foton o sånt :)

- GoodNight


Nu ska jag ta & sova, ska upp tidigt imorn ;P Men Godnatt alla sööta & Fina & Snygga, hihi :* Nattiii

- Beställda


Igga det där i hörnet xd.. Sååå ny har jag beställt ett par ljusgröna låga converse och dom kommer om 4-5 dagar trorja. Snygga va? :)

Nu ska jag titta på 90210 & sen bigbrother.. Shiiiet glömde top model aja får titta på datorn senare. Imorn ska dom fixa golvet hemma hos oss i hallen så vet inte hur jag ska kunna fixa mig osåå.. Men imorn ska vi till friskis&svettis på idrotten.. Aaja ska dra nuee, puuuussn :*


- Ny header ↑


Hellu, så vad tycker ni om headern? SJälv tycker jag den blev snygg & min kompis www.lindales.webblogg.se gjorde den, men det ska egentligen inte vara ett streck där uppe men igga det.

Min dag idag har varit okej, började med engelska, jag och Julia gjorde klart allt & vi har börjat med att träna nu. Fick typ tvinga Julia att läsa. Men efter engelskan hade vi matte/no. Det var något häfte man skulle göra. Sen mat & sist sv/so. Vi har ett grupparbete, jag är med 3 tjejer som heter Emma, Moa & Wilma men Julia är också med. Sen slutade vi. Så har min dag sett ut :)


- Ny header på G


Hellu, min kompis Linda håller på med header till mig fast den kommer nog upp imorn så äntligen för har tröttnat på den jag har nu. Jag har druckit te med popcorn och nu tittar jag på bigbrother och efter det ska jag nog sova. Idag knäppte jag några bilder som kommer upp imorn för orkar inte lägga ut dom idag. Men ha en fortsatt bra kväll! :*


- Think Pink





- Dagens outfit


TRÖJA: NY FRÅN GINATRICOT
BYXOR/TIGHTS: GINATRICOT
RING: GLITTER


- BoyFriend


Åhh äntligen ute, vad tycker ni om låten? Jag tycker den är grym iaf, drogar den just nu heheh.. Tyckte ni den var BRA/DÅLIG? :)

Vi började 08:15 idag, först hade vi slöjd och då var det prov. Fick inte så många rätt men var svårt ju.. Sen skulle vi till slöjden fast hann inte med hela spegeln skulle komma & göra den någon dag för nästa Måndag har vi Syslöjd -.- Men sen hade vi matte i typ 40 minuter haha kort, sen åt vi och sen klockan 12:00 slutade vi för våran lärare som vi skulle ha då hade ett sjukt barn så hon kom inte, niice ;) Nu blir det 90210. Pussn :*


- Just nu: Big Brother !


Våfflor ifrån Lördags, har ni ätit några våfflor idag på våffeldagen då? Det har inte jag fast igår åt jag.

Nu ska jag titta på bigbrother & idag åker någon i huset ut fast Sipan har åkt ut för han inte skötte sig haha.. Men nu blir det te & bigbrother! Hoppas ni får en finfin kväll!
PussPuss :*


- Min helg


En bild på mig & Julia från Lördags och jag ser drogad ut haha... Men ahr inte bloggat något för har inte orkat och har inte suttit så mycket vid datorn i helgen. Men jag ska ändå berätta om min helg om ni orkar läsa.

FREDAG: Jag gick till skolan, väldigt tråkig dag och när vi hade lunchrast så sprang jag in i ett träd, inte kul. Jag jagade Carro och jag tittade på henne sen när jag vände mig så sprang jag rakt in i ett träd, haha vad vi skratta. Vi hade också spanska förhör och det gick väll bra. Sen så sov Julia hos mig och vi tittade på serier, vi köpte ocksåå godis. Först ett avsnitt av gossip girl fast jag har sett klart på den säsongen och den 90210 fast Julia har sett klart på den säsongen så vi körde varannan.

LÖRDAG: Jag och Julia vaknade vid tolv typ, vi fixade oss och drog ner på stan, vi gick med våra BEN ner till stan och vi tittade runt och jag hittade en tröja på Ginatricot som kommer upp sen, vi provade också shorts och haha ni vill inte veta hur dom såg ut hahah.. Sen gick vi in på bikbok och då hittade jag en till tröja fas köpte inte den för pengarna jag hade kvar på stan räckte inte men får köpa den någon annan dag. Sen på kvällen vid halv nio gick vi på bio & filmen heter ''This Means War'' bra film faktiskt. Sen hade vi lite ''fest'' hos Julia fast bara jag & Julia var bjuden hahah.. Sen tittade vi på Titanic fast vi har redan sett den men vi ville se den igen. Sen sov vi! Vi somnade vid 2.

SÖNDAG: Vi vaknade vid 2 :/ och direkt så ställde vi om klockan eftersom det är sommartid så en timme fram. Sen hittade vi ingen fruktost så Julia mamma gav oss pengar så vi åt på max & jag blev asmätt. Sen drog vi till Willys och köpte mjölk och stektkyckling till hennnes mamma. Sen så tittade vi klart på Titanic och sen drog jag hem. Jag duschade och nu sitter jag här!
Så min helg har varit bra & roligt. Hur har eran helg varit? :)


- Inspiration - Nails



- 20:08


Hejsan, jag har ätit pizza för ett tag sen efter det så tog jag ett varmt bad. Ska titta lite på 90210 snart ska bara blogga lite osv..

 Snart börjar bb men det är inte så roligt när dom man hejar på åker ut, iaf Hannah W. Nu är det bara trååkigt men ska titta ändå för man vet ju inte om det händer något roligt, men vad tyckte ni om att Hannah R och Jimmy drack upp allt öl, haha tyckte det var ganska roligt fast dom blev ju galna i huset, asså det är öl?? Men dom är väll beroende..

Ska fortsätta med vad jag håller på med nu & bloggar säkert mer snart :)
XOXO - JULIA


- You Smile I Smile!


(Ful bild)
Hellu där! Skolan har faktiskt vart bra idag, började med specialidrott inte så roligt idag men ganska, sen hade vi NO och då var vi i datasalen och sen hade vi Engelska & då var vi också i datasalan sen var skoldagen slut ^^ Men Fredag imorn gaaaash vad snabbt veckan har gått.. Men nu ska jag titta på 90210 och kanske ta något att äta.
XOXO - JULIA


- Megan Nicole Covers



- The one


- Hellu, jag kom hem typ 16:34 heheh, skolan var helt okej eller inget speciellt hände. Först hade vi idrott, man skulle ''dansa'' haha sen hade vi handboll också, efter det så hade vi matte & vi har börjat med ett nytt kapitel som heter ''algerbra'' som om ni ville veta det haha, men sen hade vi luch och det var typ kycklingwook, ganska äckligt, asså god mat kan man inte göra äcklig :P Sen hdae vi spanska då skulle vi interljuva varandra och låtsas vara kändis haha. Sen hade vi Svenska och vi har börjar med ''Islam'' och sist hade vi bild, men stannade kvar lite extra på bilden för var tvungen att göra en sak ;)
Hoppas ni har haft en bra dag :) Puss :*


- Clothes is a girl best friend!


Riktigt cool och snygg outfit här, passar till en dag på stan eller kanske bio? Jag älskar verkligen byxorna ifrpn ginatricot och skorna ifrån dinsko, allt passar till en snygg outfit, tycker ni det var snyggt? :)


- I can see you ;)


Just nu tittar jag på ''Lyckan I LA'' har precis kollar på Top Model Sverige, tyckte ni rätt åkte ut? Det gjorde inte jag, jag gillade Nina, hon är vacker och är grymt duktig som modell fast det är även Klara. Rebecka borde ju vara deras största konkurrent (Stavning) för hon är så otroligt vacker och väldigt ung, dock tycker jag att hon har fått jätte många chanser, hon började gråta för att färga håret asså? Men det är okej att ha fobi för ormar men hår ? Haha.. Aja ska väll fortsätta kolla på Lyckan i LA nu så pusspuss


- Dagens outfit


Tröja: Ginatricot
Byxor: Wendy
Ring: Glitter
Blev inte världens bästa bilder men dom får duga!


- When The Sun Goes Down


Hellu :) Kom hem vid ett typ.. Vi slutade klockan tolv typ, eller typ kvart över.. Men först hade vi nationella i matte gick sådär, vissa var enklare än andra. Så vi hade två nationella sen hade vi mentortid och sen slutade vi. Så kort dag idag men skönt såklart :) Men annars gör jag inget, väntar på att mamma ska komma hem för finns NADA i kylskåpet.. Är grymt jävla hungrig haha.. Tror jag ska titta på 90210 snart men först checka bloggarna jag följer :)
XoXo - JuLiA


- Nicki Minaj - Inspiration




- Take Care


- Helt ny vecka!


Hellu! Jag kom hem ifrån skolan typ för en timme sedan eller nå. Skolan söög och var skitkallt, vi hade slöjd först, snart klar med hela spegeln. Kul att när man tror att våren har kommit så kommer f*cking snö!! Åhh vad sur jag blir, jävla snö... Är hungrig & ska snart titta på ett avsnitt av death valley & 90210. Ni får ha en fortsatt bra dag!
XOXO - JULIA


- ''Just because you're dressed poorly doesn't mean you're not Chuck Bass''


©
Hellu där, just nu så tittar jag på gossip girl videos, älskar doom! ♥ Jag är typ helt beronde av Gossip Girl. Men iallafall så har jag inte gjort så mycket idag, bara varit hemma hos pappa oså. Imorn är det ju skola igen, puuh vad helgerna går fort, fast veckorna också men helgerna går för fort.. Men nu ska jag äta macka i ugnen, haha asså jag ska inte äta mackan i ugnen men ni fattar haha.. :)
XOXO - JULIA


- Gossip girl - Bloopers / Chuck & Blair


- Löördag


Hejsan däär, vaknade typ vid tío fast la mig tidigt igår för var så jäävla trött, och det blev bara ett inlägg igår sry.
Men jag är sugen på en ny header+Design. Men idag ska jag väll inte göra något speciellt, bara vara hemma trorja. Just nu lyssnar jag lite på musik och kollar på bloggar. Men ska väll gå vidare nu och titta på några bloggar osv.


- It's Friday !

Hellu där alla fina. Idag har jag bara varit i skolan, skiittråkig dag idag, blev väldigt sur på slutet av dagen haha. I helgen ska jag till min pappa och vara där hela helgen. Fast just nu är jag hos mamma men ska väll till pappa snart? Veckan har gått sjuuuukt snabbt asså. Tycker inte ni det? Är iaf sjukt hungrig, innan jag går till pappa så kanske jag ska titta på ett avsnitt av 90210, bra serie fast inte bättre än gossip girl :)


- Vem är jag egentligen & vem har jag varit?


Ja nu tänkte jag berätta lite om mig själv eftersom jag har en del nya läsare. Jag är en tjej som är 13 år och är 99, jag är halvitalienare dvs min pappa är italienare och mamma svensk. Jag har tre storebrorsor, en heter Mattias och är 17 år och David & Niclas som inte bor hemma. Så jag är alltså den enda tjejen och den minsta. Jag bor med min mamma fast går till min pappa varannan helg. Jag skulle ibland vilja ha en storesyrra, kunna prata med en om ni förstår. Jag har aldrig blivit utsatt för mobbning eller något liknande, jag har alltid trivts i skolan och alltid haft vänner. Fast har haft vänner som ljuger för mig och sviker. Men inte längre.. För några år sedan använde jag ALDRIG smink, jag använda alltid mjukisbyxor och hade typ aldrig jeans, jag borstade inte ofta håret.. Så jag var en ruffsboll haha.. Men nu sminkar jag mig varje dag typ, jag använder aldrig mjukisbyxor eller bara på idrotten. Och borstar alltid håret! Jag är också vääldigt mode intresserad! När jag gick i fyran & femman så bråkade vi alltid på skolan, mycket gå till rektorn och mycket mejl hem och hemringing.. Men nu får jag aldrig det.. Så jag har förändrats en del. Jag har en underbar bästis som heter också Julia, och hon finns alltid där för mig och jag älskar henne! Vi har alltid roligt även fast vi bråkar. Vid fyran och femman så visste jag inte riktigt vilka som var mina bästisar och vilka som var mina vänner.. Såklart hade jag vänner jag var med hela tiden men den hände alltid saker, som stoora bråk som lögner osv osv.. Jag hatade att det var så. Varför kunde vi inte bara vara vänner? Jag menar inte att jag inte saknar tiden förr för det gör jag verkligen. Sexan som jag går i nu är bra. Även fast jag saknar femman så är sexan bra, aldrig bråk längre, iaf inte mellan mig och någon annan. Men jag var ''mig själv'' i femman och inte nu i sexan, men jag trivs somsagt bra. Så nu fick ni veta lite mer om mig hoppas ni förstår lite vem jag är nu :)


- Paula DeAnda - Roll The Credits



- Tell me, who is she?


Hejsan där :) Skolan har väll varit okej. Började med specialidrott ganska roligt :) Sen när vi kom till skolan hann vi äta lite pannkaka sen när vi gick upp till skolan så gick brandlarmet så alla stack ner till parkeringen och det hade brunnit på två toaletter trorja, men polisen kom och två brandbilar sååå det är lungt.. Det kunde väll brunnit lite mer? Heheh driiver, ingen dog iaf lol.. Men så vi slapp halva mattelektionen. Sen hade vi Engelska. Nu håller jag på att baka makroner fast dom gräddas i ugnen nu :)


- Fashion


www.Forever21.com


- Fashion Baby


Så sjukt roligt och titta på sånt här, men ännu roligare i verkligheten ju. Så inspererande och roligt.. Har ni någon gång viljat bli modell eller hålla på med mode? :)


- The Walking Dead


Någon dag gammal bild.
Hellu däär alla söta bäär, driiver :) Heheh, skolan var väll tråkigt som vanligt lol, först hade vi idrott fast det var faktiskt ganska roligt idag. Man skulle först typ vara olika lag och springa vid olika stationer osv osv, jag var med 2 killar i min klass & Julia :) Sen körde vi handboll. Eftersom vi hade fairplay idag och jag inte var med så stannade jag på skolan och då hade vi 2 mattelektioner men låg lite efter så den blev bra. Men vi hade Spanska också, skratta typ hela lektionen hehe :) Så har min dag varit, ganska bra ändå? :)  Imorn har vi specialidrott så det blir roligt. Nu blire en serie som heter the walking dead, kom ut ett nytt avsnitt så ska kolla på det.. Puss & Kram syns någon dag, hihih :*


- Mode - Outfits


www.Nelly.com
Satt och kolla på massa snygga kläder på nelly.com, älskar den där outfiten åt vänster med skinnshorts, skitsnygg, tror att det är Kenzashorts skitsnygga iaf. Älskar den där tröjan här nere men också ett par svartashorts! :)


- Just nu: Lyckan i LA


Har nyss tittat på top model sverige och mår lite bättre, men nu ska jag kolla på lyckan i LA och titta om det är bra, så vi får väll se om den är bra :) Imorn ät det skola igen.. Orkar inte. Vi har idrott första lektionen dryygt.. Men nu börjar programmet så hejdå och ha en bra kväll :)

- Covers



- :P


Hejhej, har inte bloggat något för är absolut inte på blogghumör idag.. Känns som jag ska spy när som helstm mår sjukt illa.. Skolan sög.. När jag kom hem så sov jag och nu vill jag bara se gossip girl men går inte att ladda ner säsng 5 avsnitt 1 så är ganska sur.. Har inte ätit något heller så håller på med pasta nu.. Orkar inte skriva mer, Hejdå

- VINNAREN IFRÅN FOTOTÄVLIGEN



GRATTIS TILL VINNAREN http://larssondenise.blogg.se/index.html, alla andra var så klart duktiga och det var inte så många röster men det blev en vinnare iaf, och tack till er som var med och såklart kommer det mer chanser! Nu kommer Denise ha en plats i min meny i en vecka så håll koll! Grattis än en gång och Puss & Kram :)


- Gossip Girl - Chuck&Blair




- JustGirlyThings







www.justgirlthings.tumblr.com


- Purple Ninja!



- Måndag


Hellu där alla söta och söta :) Idag har jag varit i skolan som vanligt.. Först hade vi slöjd fast det var ganska roligt idag :) Blev klar med min ram men nu ska jag göra bokstäver till ramen och skära glas, för er som inte vet så håller jag på med en spegel :) Men sen blev det matte och svenska sist.. Sen kom jag hem och fota lite saker.. Ikväll är det ju big brother och är sur för att Hannah W lämnade själv bb fast Rodney kom in.. Men om Hannah lämnade kommer det inte bli något roligt i huset :p Men får väll stå ut haha. Annars har inget speciellt hänt i min värld ;) Ska nog titta på Elsas värld har missat några avsnitt såå :)

- Foton - Vatten







Såå vad tycker ni? :)


- New In


Den här tröjan köpte jag på Ginatricot för bara 99 kr. :)

- John Carter 3D


I helgen tittade jag på den här filmen på bio.. Jag fick ett biokort av min kusin så vi tittade på den här filmen.. Inte så jätte bra men ganska bra.. Action är det också :) Ganska lång film, gick på toa tvågånger haha.. Men inte såå jätte värd att se på bio men det var ganska coolt att se filmen i 3D.  


- Min helg


Hejhej, jag vet att jag inte har bloggat ett piss i helgen, men det var för att jag har inte haft tillgång till datorn.. Fredag var min brorsa här och vi åt mat oså, Lördag så var jag på stan med min kusin sen åt vi hos mormor och sen vid sex gick vi på bio sen sov jag hos mormor, sen idag åkte mina kusiner tillbaka, eller dom ska titta på en häst först, dom ska kanske köpa häst såå.. Men jag har haft en bra helg iaf :) Hur har eran helg varit? :)

- Music in my ♥



- Fredag igen :)


En bild ifrån sommaren! Bara jag som längtar ihjäl mig till sommaren eller? Tänk att kunna cykla ist för att ta bussen. Slippa dra på sig massa kläder. Bara gå i ett linne och kortbyxor. Men skolan va jobbig som vanligt. Men först hade vi svenska, eller vi skulle ha det men svenskaläraren var sjuk så då hade vi våran egelskalärare fast vi pratade mest om den här engelskaläxan vi fick ;) Sen hade vi idrott, skiitjobbigt. Haha vi skulle typ boxas och köra en ''lek'' sen hade vi en jobbigstaffet, lite kul den här gången faktiskt. Men blir så svårt för jag hade inga skor och då halkade jag i svängarna på stafetten.. Få ha skor nästa gång då. Men helgen har jag inga planer för.. Julia åker till sin pappa :( Så vi kan inte vara men min kusin kanske kommer imorn så kanske ska hälsa på henne? Hoppas ni får en bra Fredag :)

- #StopKony2012


Den här videon går runt facebook, bloggar & twitter! Så jag tänkte dela den och göra lite skillnad här! För er som inte har sett videon titta på den trots att den är 29 minuter lång men klart värd att se! Vi måste stoppa den här jäveln, och vad han gör mot barn i andra länder! Han tvingar dom döda sina föräldrar och den här killen i videon har sett sin brorsa blivit mördad av Kony! Jag vill att alla delar den här videon mendans vi kan göra någon skillnad här i världen! Få fast äckelt! Vilka håller med mig?
#STOPKONY!  

- Infected Mushroom - U R So Fucked


- My day today!


Vet att det har kommit massa sånna här bilder men har inga nya bilder på datorn och orkar inte ta några idag. Men tack för alla grattis :D, idag hade vi specialidrott inte så kul idag, vi körde disco och jag gillar inte disco men var tvugen ju.. Sen hade vi matte och sist engelska.. Judith (spanskalärare & Engelska) Sa att vi skulle redovisa på Engelska om ett land två och två.. Som TUR blev jag med Julia annars hade jag skämts ihjäl fast det kommer jag göra ändå men måste man så måste man right? Ska till pappa idag och äta för mamma är i Stockholm. Imorn är det redan Fredag och jag har spanskaprov och svenskaläxa, åh... Får träna sönder på spanskan mest iaf! Ha en fortsatt bra dag!


- Live my life!


Hellu! Som sagt har jag bara bloggat ett inlägg idag och det var för att jag fyllde år idag och min födelsedag var bra förutom skola, fick massa pengar och en '' Baka, baka liten kaka'' Hahah aww.. Men det står PRECIS hur man bakar olika bakelser blandannat cupcakes :) Men fick ju kläder också :) Men blir väll shoppa loss någon dag ;) Nu börjar bb så nu checkar jag det puussn:*


ÄLSKAAA


- Grattis till mig, 13 år nudåå :)


Santsant, idag fyller jag faktiskt 13 år :), många grattade på skolan och tack för det :) Men skolan var tråkig och senare kommer min mormor och min morbror osv osv.. Har redan fått 400 kroner och kläder :) Jag önskar mig egentligen inget speciellt, men passar på att blogga lite nu för hinner nog inte blogga på ett tag sen eftersom alla kommer ;) Men vi hade luftskytte idag och det var grymt tråkigt, haha jag säger att typ allt är tråkigt, nej men det finns saker jag tycker är jätte kul också, t ex att shoppa hihi xd.. Hoppas ni får en bra dag :)


- I will never say never, i will fight, i will fight til forever


Älskar dig Justin! Det där var nödvändigt! Sitter och lyssna på gamla Justin låtar, så sjukt underbart. Annars har jag tittat på Top Model Sverige, Victoria åkte ut :/, tror hon heter så iaf haha :) Annars har jag duschat och ätit mat. Om en timme börjar BigB så då ska jag väll titta på det :) Men åhh hatar att inte veta vad man ska blogga om.. Aja fortsätter med bieberlåtar nu! #MUCHLOVE

- I will always look up to you!


Hellu där! Sitter här & äter äpple och såklart är äpplet grönt :) Skolan var tråkig som vanligt, först hade vi Engelska trorja sen hade vi no i 2 timmar, haha vi satt vid datorn och man skulle skriva något, men var tvungen att göra med Julia eftersom det var en dator för lite, men vi blev nöjda haha.. Sen hade vi mentortid.. Seeeen skule vi titta på skol-sm i hockey -.- Skittråkigt men lyssnade på musik såå det blev bättre hehe :) Annars så har vi någotskytte imorn, hade varit roligt om jag kom tsm med Julia men TYVÄRR så kom jag ju inte det ;p.. Aja ska fortsätta kolla på Gossip Girl nu :) Puss&Kram


- Grymma killar här!



HAHAHA, asså döör, stöörtsköna grabbs! Asså ni måste titta ni kommer skratta jag svär! Hahahah grymma! Hittade dom på en blogg :) Men titta bara haha

- You are so unforgettable



''You make me feel like a beautiful sunrise, i like how i could get lost in your eyes, your sweet embrace, i know how much you love me, and when i'm hurt and when i'm down, you wipe my tears away, and you hold me in your arms and tell me it's okay, and you are so unforgettable, and you make me feel like an angel....''

- Foton - Äpple & Vatten!






Blev ganska många & jag blev inte speciellt nöjd för tog dom lite snabbt.. Men vad tycker ni då? ;)


- Det blir för mycket..


Hellu! Idag har jag varit i skolan, säger man i eller på? Haha saksamma :) Men jag var ''I'' skolan och första lektionen hade vi slöjd, jag håller på att göra en spegel men går inte så bra ;/ Men tur att man har Julia :), hon hjälper mig :) Sen hade vi matte och först skulle vi berätta om vårat sportlov, well vad har jag gjort? Jag har varit med Julia, varit på parkbadet, chilla, vart på stan.. Inte så mycket :)  Efter matten hade vi lunch, äcklig mat men sen såååå sen hade vi svenska, vad gjorde vi då? .... men vad gjorde vi? .... Juuustja, vi läste hehe, hade typ läslogg :) Sen slutade vi.. Men jag bestämde mig för att inte svära i skolan idag, eller bara säga fan och shit haha.. Gick inte bra alls :( Men ska göra det imorn, då ska jag bara vara snäll sörru :)
Haha, nu ska jag snart göra 3 matteläxor :////.. Pallar seriöst inte men måste man så måste man.. Hoppas ni har haft en braaa dag..
XOXO


- ''Finalister ifrån fototävligen''

BILD 1 ↓



BILD 2 ↓


BILD 3 ↓




Såå, nu har jag valt ut 3 och det var ganska svårt, och nu är det upp till er läsare vem som vinner! Rösta i den där lilla rutan, rösta på vilken ni vill! Lycka till !

- Filmer ifrån helgen :)


Två filmer ifrån helgen, båda var bra, mästerkatten var så otroligt söt film och bra och den andra var också bra, kände igen en person ifrån gossip girl i 100 feet :)
100 feet: Handlar om en tjej som för 2 år sedan dödade sin man för han misshandlade henne, och hennes man var polis så hans kollega tror inte på henne, sen när hon flyttar tillbaka till huset där hennes man dog så kommer han tillbaka men inte som en männsika utan som en ande/spöke''
Mästerkatten: Katten och ett ägg (hhahaha) leter typ efter magiska böner och en till katt som heter Kitty, haha men bra film iaf :)

- Blogga med stil!


Hejhej, jag är såååå ledsen att jag inte har bloggat, men i helgen så orkade jag inte, fast jag bloggade bara ett inlägg och det var på Fredag trorja :/, men jag har inte gjort något speciellt i helgen, tittat på film osv osv osv.. Men imorn är det skola, känns suuurt, & jag vet inte om mitt busskort har gått ut eller inte för mitt kvitto är borta :/, men åker nog med pappa till skolan om mitt busskort har gått ut.. Har iaf duschat för nu är jag hemma hos mamma, och på onsdag fyller jag år :D, men idag kommer ''finalisterna ut ifrån fototävligen'' :)
Pusss : *


- Is anybody out there?


ÄÄÄLSSSKAAA
Fick ha en låt som en ''bild'', men hej iallafall, började väll dagen med en kall dusch.. ELLER? Men jag sov,så sköönt sen kom min brorsa in och hällde vatten på mig, kul.. Sen åt jag pannkaka och nu sitter jag här, idag ska jag väll inte göra något speciellt bara vara hemma trorja, gick och la mig ganska tidigt igår, var så jävla trött.
Hoppas ni får en bra dag, några planer? ;)


- Valerie - Santana - Glee


- Drar snart dåee :)


Hellu där, jag vaknade typ halv elva, sen duschade jag & sen tittade jag på gossip girl och sist åt jag en semla :) Nu ska jag snart dra till pappa, stannar där över helgen sen Måndag börjar skolan och på Onsdag fyller jag år :) Iår så är det inte att jag längtar som fan till min födelsedag, jag ser typ inte speciellt fram i mot den, vad jag önskar mig? Jag önskar mig linser & pengar mest :) Drar snart, ikväll så kanske jag tar ut 3 deltagare från fototävlingen :) XOXO

- Exclusive Thank You JB Lyric Video Justin Bieber


Beliebers kallas vi! Vi som stöttar Justin vad som än händer, vi som alltid kommer att älska den där Justin drew bieber, man lämnar inte Justin för att han har bytt hår eller för att han växer upp, om man gör det är man ett fan inte en belieber.. Alla växer upp och blandannat Justin. Justin är min dröm, jag vill så gärna träffa han skulle kunna göra allt för det! Se det dära leendet på riktigt se hans underbara bruna ögon, men jag ska aldrig ge upp min dröm att trääffa honom, för en vacker dag så hoppas jag att kunna göra det! Justin är 18 år, han är stor, typ man, & jag kommer alltid att älska han! Tycker att ni ska lyssna på låten däruppe som några BELIEBERS har gjort! Jag Älskar Dig Justin Drew Bieber ♥

- Favoritlåtar med Justin (Ganska gamla låtar)




Några av mina favoritlåtar men har såklart flera :)

- Hemma ifrån en rolig dag på stan!


Hejhej, idag har jag varit på stan typ hela dagen, så vi gick ner till stan och provade massor av kläder & vi hade det roligt. Målade mina naglar lila och satte på min lila converse för Justins skull hihi :D Men jag hittade en skitsnygg tröja, jag provade den och den passade, skanog köpa den sen :) Sen såg vi min pappa på stan så han bila oss till strömmvallen för Julias mammas killkompis skulle hämta henne där för dom skulle till valbo men jag åkte hem sen. Och nu är jag hör och drogar mina öron med Justin musik haha, ska snart äta räkmacka :) Hoppas ni har haft en rolig dag :)


- Planer inför dagen


(Biieber)
Hejsan, idag ska jag dra ner på stan med Julia ett tag sen ska jag nog baka cupcakes trorja ;) Vi ska prova kläder på stan och vi går ner på stan, har inga pengar just nu så blir bara att titta :) Men idag är det Torsdag och betyder två saker, Justin fyller år haha och snart börjar skolan >:/, längtar verkligen inte till skolan >;P Aja nu ska jag platta håret och göra mig klar, puuuuuusss ;*
#JustinDrewBieber18years!


- Grattis Justin Drew Bieber, 18 år


Canada, Stratford, Ontario, 1 mars, 1994, Tisdag, 12.56, St Judes Hospital, våning 2, rum 126. För 18 år sedan föddes en amazing kille, som är känd just nu och har så grymt många beliebers! Jag har älska Justin i typ 3 år nu och kommer fortsätta med det! Justin har gått igenom så mycket på 18 år, jag älskar han nå grymt! Så idag tänke jag att jag kan ha Justin tema på bloggen? Asså att jag skriver bara om Justin, eller inte bara men nästan :)
SÅ ALLA SOM VILL GRATTA JUSTIN DREW BIEBER KOMMENTERA DET HÄR INLÄGGET!

RSS 2.0