- Justin Bieber Be alright Oslo


Så jävla vacker, jag älskar dig Justin! ♥


- The Adventurous Adventures of One Direction



Hahahaha vad roligt. Asså ni måste titta man behöver inte gilla one direction för att kunna titta så titta på den. Haha döör! :)

- Torsdag


Gammal bild & jag har inga nya bilder. Men Hej iallafall, jo ni vet ju varför jag inte har bloggat något men idag har det inte hänt något speciellt men imorn åker vi till kolmården så blir inge big brother för mig i kväll eftersom jag måste upp halv fem ungefär och vi ska vara på skolan halv sju så blir ju lite jobbigt men jag kommer nog somna på bussen. Tyvärr kommer jag inte ha någon kamera så inga bilder, sryy. Men jag kommer ju berätta om allting :) Nu ska jag blogga lite mer och sen vet jag inte? :) * SLARVINLÄGG*


- This Or That


Vilken väljer ni, this or that? Jag tycker this fast ändå that. This kan man mest ha typ om man ska kanske på bio eller göra något speciellt och That kan man använda till en dag på stan osv. :)
Vilken tycker ni? :)


- Nu: Film ''Paul'' osså lite gotta!



- If i could just die in your arms, i wouldnt mind cause everytime you touch me i just....


Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det iallafall helt okej, lite förskyld bara. Vill bara höra med er om ni har hört Justins nya låt som kom ut idag? Vad tycker ni? Själv älskar jag den!

Min dag har varit dryg men vi hade två timmars rast så vi stack till Julia & sov lite heheh, eller vi vilade & sen drog vi till skolan igen. Ska snart äta mat men först ska jag titta på en serie. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)


- Monday, CHECK


Bildbrist!
Hejsan! Jag vet att jag inte har bloggat ett skit men har inte orkat oså. Samma bort förklaringar som vanligt. Nej men det är ju så fint väder så klart man inte vill sitta vid datorn hela tiden. Men ja jag har gjort mycket senaste tiden, haha låter som jag inte har bloggat på typ ett år eller nåt? Men jag har bla varit med Julia och vet faktiskt inte vad vi har gjort men kan väll säga att på Fredag åker jag till kolmården med klassen. Någon som har varit där?
En fråga till er som har, har kolmården några karuseller förutom tekopparna? haha


- New in!




Bild 1: Tröja: Gina tricot
Topp: gina tricot

Bild 2: Tröja: H&M
Shorts: H&M


- My days


Hejsan! Jag har inte bloggat igår men det var för att jag inte var hemma igår. Jag var på stan igår och köpte kläder eller jag köpte en tröja och en topp men idag var jag också på stan och hade det gryymt kul. Var med Julia såklart och idag så köpte jag ett par shorts och en magtröja, kommer bild senare. Köpte även en glass idag och vädret är ju gryyymt. Seriöst så är det jätte varmt, gick i en tröja på stan bara. Jag kom hem typ vid åtta halv åtta eller något sånt. Men nu ska jag snart titta på big brother.

Har ni lagt märke till ''Remby'' ? man kan fixa kollage osv. Tryck där så får ni se, det står under rubriken typ :)

PUUSS


- Fototävling



Nu har jag tänkt ha en fototävling, läs följande:

Regler: Det går ut på att ha ett fint kort som du själv har tagit och sen så skriver du bara ''jag är med'' och länkar inlägget med bilden, alltså måste du lägga ut bilden på din blogg och skriva '' till www.dearlittleme.blogg.se fototävling'' sen utser antingen jag eller läsarna vilken vinnaren blev. Jag väljer först 3 fina kort och sen röstas dom av läsarna. Skriv gärna vilken känsla ni har valt!   Enkelt och roligt.

Temat: Man har alltid olika teman men jag ska ha '' KÄNSLA '' så ni ska alltså ha en bild med känsla som t ex springa, gråta, flyga, glad & arg osv.

Vinst: Ni vinner en länk i två veckor och även en länk i mina inlägg!

Kommentarer som inte gäller fototävlingen kommenteras i ett annat inlägg!
VAR GÄRNA MED!

- Demi lovato - Together ♥



- Do you remember at all, people walkin' hand in hand, can we feel that love again? ♥


Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, hateit. Gjorde inge speciellt bara massa tråk. Men hemma så har jag tittat på New Girl och ska titta på en film som heter gone. Otroligt hungrig är jag också, är alltid hungrig efter skolan och har världens huvudvärk men det var väll för jag sov för en stund sen och vaknade av att det ringde :P Men annars ska jag bara tare lungt. Hur mår ni idag då? :)


- Just nu: BB & Fixa naglarna



Myser med citron & håller på fixa fransk predikyr (stavning) tittar också på big brother men nu ska jag fortsätta med det jag göra. PUUUUUUUUUUSS

- ''New In''





Tröja&Shorts: Spanien,   Eiffeltorn: Glitter, 32 kr

Somsagt så lovade jag att lägga upp dom här som jag köpte fast eiffeltornet köpte jag och en till tröja men den var i tvätten så kunde inte ta den men kläderna från spanien köpte min mamma och dom kommer användas mycket i sommar. :)


- Let my love take you higher cuz i still turn too you! ♥


Hejsan! Allt bra med er? Med mig äre nice, haft en skön dag efter skolan faktiskt och sååå härligt med vädret, riktigt sommarväder, solen lyser. Skolan var väll inge annorlunda idag som alla andra dagar men vi bytte platser, kanske inte så intressant? Hehe.. Efter skolan så åkte jag hem och satte på mig spring skor och kläder sen mötte jag Julia på Ica och vi sprang runt halva sätra fast vi stannade vid en tunnel och gjorde massa jobbiga övningar så det känns rätt nice nu & ska ta en dusch snart. Jag bloggade inget igår men jag grillade hos pappa och vi tittade på fotbollsmatch när min brorsa spelade och dom vann mot spånga med 7-3, min brorsa spelar i GIF.


- 11 frågor

1. Tror du att drömmar kan gå i uppfyllelse? SV: Ja det tror jag, eftersom Justins dröm gick i uppfyllelse och never say never

2. Har du någon gång ångrat något du inte har gjort? SV: Ja

3. Om du fick välja en känd person, vem som helst, att spendera en hel dag med, vem och varför? SV: Justin Bieber, för jag har älskat han i 3 år nu & han är så underbar.

4. Vad har du för ringsignal på din mobiltelefon? SV: En som fanns på mobilen men ska ändra.

5. Har du någon gång lyssnat på en och samma låt en hel dag utan att ledsna på den? SV: Ja

6. Har du någonsin skämts över en låt du har tyckt om? SV: Nej

7. Följer du någon serie, vilken? SV: Oj det blir en långlista men följer typ tio serier, kan väll säga dom bästa. Glee, gossip girl, 90210, the walking dead, kyle xy, pretty little liars, osv...

8. Vad ville du jobba med när du var liten? SV: Jag ville bli prinsessa hahah.

9. Vad jobbar du med idag? SV: Jag går i skola :)

10. Har du någon gång bara velat stänga in dig, ligga i soffan och kollat på disney filmer en hel dag? SV: Ja

11. Önskar du din något när du ser en stjärna falla? SV: Alltid!

Jag blev utmanad av en bloggare att svara på dom här frågorna och här är dom!

 


- The Vow


Jag såg The Vow för typ 2-3 veckor sen. Jag har längtat till den här filmen ett tag och när jag titta på den så var den ju bra men jag hade förväntat mig bättre men den var ändå jätte bra men inte så jag hade tänkt mig. Det är annorlundare på trailern. 
Vad tycker ni om den här romantiska draman?


- You can wear it all the time


- Zathura


Bild ifrån weheartit
Hejsan alla söta. Just nu tittar jag på en film på femman som heter Zathura, en sån här familjefilm den är ganska bra faktiskt, dom har typ ett spel som dom spelar och då händer massa saker som t ex att dom är i rymden osv. Men idag har jag inga stora planer, tänkte gå på cirkus men ville inte för jag känner ingen av dom jag skulle gå med haha weird. Men vädret är mulet och har inte varit ute än så vet inte om det är varmt eller kallt. Igår var det toppenväder hela dagen. Vad ska ni göra idag? :)



VECKANS BÄSTA BLOGG

- Mina dagar


Hejsan bloggen! Hoppas allt är bra med er för det är det med mig. Jag har inte bloggat för jag har varit upptagen med allt och annat. Jag har varit med Julia en hel del. Idag var vi lediga från skolan eftersom det är en röddag eller något åt det hållet, och samma imorn. Idag har jag inte gjort så mycke bara vart med Julia osåå.. Ja har även godisförbud som går åt helvete haha. Försöker faktiskt jag tänker börja imorn för idag kunde jag inte så imot  heheheheh. Men ska iallafall skärpa mig. Ha en bra kväll.


- Prickiga nyckelpigan



Foto: Jag


- My day


Hellu sunshines! Allt bra med er? Hoppas det iallafall :) Min dag har varit okej i guess. Skolan orkar jag inre prata om men jag hade utväcklingssamtal idag, gick väll bra heheh var så sjukt läskigt haha nej då men känner inte ni såhär att man inte kan titta någonstans asså inte på läraren, jag tittar på klockan eller pappret. Men hon pratade om proven också. Åt köttfärslimpa hemma för ett tag sen & nu tittar jag på Top Model. Puuuuuss:*


- Måndag!


Hejsan där! Min dag har varit ganska bra. Först hade jag tråkig skola, asså varför är skola så tråkigt egentligen? Man bara sitter och lyssnar och jobbar så himla drygt fast visst kan det vara roligt ibland. Haha iallafall så var jag med ett Julia ett tag och vi gunga i sånna här bäbisgungor haha förvånad att jag ens kom in i den. Sen åkte vi till affärn för jag skulle köpa tomatsås och nu har jag ätit mat och Julia är hemma. Ska nog ta ett varmt bad snart :)
Hur har eran dag varit då?
 Pusspuss


Bästa bloggen vinnaren
www.Four.blogg.se

- Bästa bloggen AVSLUTAD


Grattis tjejer! Bästa bloggen blev Four med 8 röster! Nu kommer ni hamna i vissa i mina inlägg och på sidan där det står ''länkar'' i en vecka!
Four fick 8 röster, Linnahlborg fick 7 röster och mmaariannilsson fick 1 röst.
Och alla som röstade får en länk här:
http://hannaaugustssonn.devote.se/
http://jwangman.devote.se/
http://ronjasundbeerg.blogg.se/
http://isaloll.blogg.se/
http://shaaawty.webblogg.se/
http://tivitet.blogg.se/
http://johannaxxxxx.blogg.se/
http://lindale.blogg.se/
http://roxanakozlik.blogg.se/
http://sweetmesweet.bloggplatsen.se/
http://brunettebellac.blogg.se/
http://tovafelicia.blogg.se/
http://saaandis.blogg.se/
http://iiiden.blogg.se/

Nästa tävling kommer nog någon gång i veckan!


- Inte bloggat på typ 100 år ?


Hejhejhejhej. Jag har inte bloggat på typ 100 år känns det som. Varför? Har typ inte orkat och inte haft tid men vad har jag gjort då? Jag har typ varit med kompisar och chillat. Igår var jag på filmkväll hos Ronja och det var jag, Julia, Carro & Karin. Vi åt tacos och titta på en skräckis. Vi hade skitkul men önska vi kunde ha varit där lite längre fast vi var ju ändå där till klockan halv tio. Idag har vi varit ute & fotat lite men asså hittar ju inget att fota på har ni kanske några fototips? Men nu ska jag ta en glass och titta på New Girl.

Jo förresten vad tycker ni om Justins nya låt ''Turn To You''? Jag ÄLSKAR den iallafall!


- Gryym dag!

 
Oj vilken lång bild haha. Men hej iallfall, hur mår ni? Idag har jag varit i skolan i 1 och en halv timme, niice. Vi hade ju somsagt nationella prov muntligt idag. Gick väll bra :) Först hade jag och 3 andra bla Julia, vi hade först Svenska och då skulle vi redovisa om ett intresse och jag hade ju foto & det var ganska läskigt haha man visste ju inte var man skulle titta. Sen hade vi matte och jag fattade typ inte vad hon menade och det var ganska svårt. Sist hade vi Engelska och det var ganska roligt faktiskt. Vi skulle typ vara två och två och prata engelska och diskutera massa saker. Sen slutade vi och då först gick vi till Julia och hämtade hennes mammas kort och hennes syrras busskort. Klockan var tio haha.. Sen åkte vi till mig och hämtade pengar & sen gick vi till min pappa och lämnade min väska sen efter det så gick vi till ica och tog ut pengar & sen tog vi bussen till Julia och lämnade kortet och sen drog vi till stan haha. blev mycket framochtillbaka. På stan så var vi i typ 5 timmar men totalt så var vi ute i 6 timmar. På stan köpte jag en tröja och en sak man hänger på armbandet det var ett eiffeltorn, kommer bild på Torsdag. Köpte även en bagett på Gouter. Skiiiiiitgott och sen när vi skulle köpa jordgubbar så kom två gubbar fram till oss och sa att vi skulle vara med i tidningen på dagens fråga på Torsdag. Haha dom frågade någon skum fråga sen så knäppte dom kort på oss. Sen så åt vi jordgubbar och sen tittade vi lite mer och SEN så tog vi bussen hem och nu är jag här vid datorn. Tror jag ska ta cykeln till mamma och ta in posten :P Blev ett långt inlägg hihi.. :)


- Söndagssysslor


Hellu babes! Idag har jag varit med Julia en stund och vad gjorde vi? Nej vi gjorde inte så mycket typ titta på film och chillade, justee vi skulle typ baka chokladbollar men vi tog flytande smör och det blev ganska äckligt haha. Men mamma åkte till Barcelona idag så jag blir hos pappa hela veckan eller till Torsdag. & jag vet att jag inte bloggar så mycket nu för tiden men jag lovar att jag ska bättra mig. Annars har jag övat lite på läxor och gjort Söndagssysslor som typ duscha och ska platta håret typ. Men min mamma tog den stora plattågen så jag har en liten och dålig & mamma tog såklart med sig kameran så jag har typ inga foton.

Imorn är det skola och vi börjar 08:30 men vi ska vara där 08:20 eftersom vi har nationella prov & då slutar vi klockan tio så det är nice. Hoppas ni får en fortsatt trevlig Söndag. Puss&Kram


- Ny header + Design


Sååå ny header av www.lindale.blogg.se, Vad tycker ni? Själv tycker jag den blev fin :)

- Foton - Natur





- Cupcakes



Såå, inte världens bästa bilder men dom får duga. Så jag bakade dom här ''fina'' cupcakes, haha men helt ärligt gjorde jag dom HELT själv. Så dom blev iallafall goda men inte så snygga haha. Vi ska ha en sån här spritsak eller vad det heter för se ur fult det blev men blev iallfall rosa frosting haha fatta vad mycket karamellfärg jag hällde ;') Det blev 13 stycken. Nu ska jag ta en :)

- Music ♥


- The devil inside


Hejsan! Idag är det en ful dag här i Gävle. Jätte fult väder och inge roligt att vara ute nu. Jag har varit med Carro och vi tittade på The Devil Inside, den var inte så jätte bra men okej. Sen stack hon för hon skulle till sin mormor men hon kanske kommer senare. Ska snart äta iallafall & får se om jag ska baka kanske cupcakes senare :) Men hoppas ni får en fin Lördag & jag ska ta och svara på några kommentarer :')
Puss ^^


- Friday


Hellu cuties! Allt bra med er denna fredag? Med mig är det okej. Skolan sög först hade vi svenska skittråkigt för hade ingen att prata med & man skulle typ prata. Sen idrott & jag gick runt travet sen Spanska och då gjorde vi något konstigt eller ja kul var det inte. Sen kom jag hem och tittade på en film sen sov jag i två timmar :O Och jag har ätit mat oså..

Morgondagen har jag inte planerat men ska vara med Carro trorja iallafall. Tänker fan inte sitta hemma en Lördag iallafall & sen på Söndag sover jag hos pappa till Torsdag eftersom min mamma åker till Barcelona aviis! Men nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad och läsa en bok.
Vad ska ni göra den här fredagen då?


- Bästa bloggen '' NY & ROLIG TÄVLING ''


http://linnahlborg.blogg.se/



http://four.blogg.se/

http://mmaariannilsson.blogg.se/

Så nu har jag startat en ny tävling & kvällens ''nominerade'' är dom här bloggarna ovan. Jag har valt dom för jag läser dom bloggarna men klart läser jag andra också men ikv blev det dom här. Det NI ska göra nu är att rösta vilken blogg ni tycker är finast eller bäst. Ni röstar genom att kommentera vilken blogg ni tycker mest om & ni som röstar kommer få en länk när tävlingen är slut. Och vinnaren kommer att hamna vid mina länkar och i vissa av mina inlägg under en hel vecka. Men framöver kommer inte jag att välja ut bloggar utan ni. Men det tar vi när tävlingen är avslutad. Tävlingen avslutas på Torsdag eller onsdag nästa vecka.
BÖRJA RÖSTA NU!


- Fan vad rädd jag blev haha

Ja rubriken stämmer ju in. Jag satt i mitt rum och drack te & åt macka sen ringde Carro. Hon frågade vad jag gjorde osv. Jag sa att jag tittade på en blogg och hon frågade vilken blogg jag tittade på & jag sa four. Sen bytte jag blogg och hon sa '' Nu bytte du blogg'' då frågade jag hur hon visste det då sa hon '' jag hör att du är inne på Juliahofsweden och jag blev ju rädd. Haha vafan sen när jag tittar ut så står jäveln där. Haha fett rädd jag blev & eftersom klockan är halv tio så brukar hon inte vara utanför mig men hon hade varit hos sin pappas kompis med hennes pappa. Vi pratade lite & sen stack hon. Haha shiiet vad läskigt egentligen hihi..

- This Or That


Kommentera vad ni tycker är snyggast, This Or That. Själv tycker jag This.
Vad tycker ni? :)


- Torsdag


Random bild.
Idag har min dag väll varit helt okej. Orkar inte berätta om dagen men jag har iallafall duschat och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanska blogga lite? Först ska jag väll svara på kommentarer men hur har eran dag varit dåå? Åhhhh jag är såååå chokladsugen att det inte är sant.....


- Foto - Julia, jag & Carro










Så nu blev det en bildbomb ^^, vad tycker ni? Var mer bilder men dom lägger jag upp imorn eller senare .
Men ja vad tycker ni om dom? :)



- A great day!


En veckas gammal bild, verkar som jag hade tråkigt? Men hej iallafall! Idag har det varit en bra dag faktiskt. Började med innebandyturnering och det var väll sådär? Vissa matcher var roligare en vissa andra. Så vi vann inte men det gick väll ändå bra :) Eftersom idrotts tiden tog över typ hela no lektionen så hann vi inte göra så mycket på no. Sen hade vi spanska & sen Svenska. På svenskan så skulle vi träna inför muntligt nationella prov. Vi ska typ redovisa för 4-5 personer om ett intresse & jag valde foto. Man ska redovisa ungefär 2-3 minuter. Sen hade vi bild och efter bilden var jag, Julia & Carro ute och fota & vi hade så jävla kul. Vi skrattade massor och knäppte roliga bilder som kommer upp senare. Vi körde även '' Jag har aldrig '' orkar inte förklara haha :) Hur har eran dag varit? :)

- I'm back !



Hejhej, jag vet att jag inte har bloggat något sen dag....?? Men jag har inte haft tid och eftersom vi var lediga på måndag och idag så orkade jag inte blogga. Men jag har haft underbara dagar! Helgen var jag ju hos pappa men sen på Söndag sov Julia hos mig sen sov jag hos henne. Vi hade skitkul. Först var på stan i måndags sen idag var vi också på stan, Julia köpte someday ifrån kicks. Men jag har den redan fast ska ändå köpa den haha. Sen grillade vi hos pappa. Men i måndags så var det ju majbrasa fast vi var där typ en halvtimme för det var tråkigt. Men vi köpte lite gott och tittade på film, myys! Så jag har haft det bra, och kanonväder ju, tror sommaren börjar komma nu :)  Hur har ni haft det dom senaste dagarna då? :*


RSS 2.0